Prowejd


Om os


Tensator er verdensførende i produktion af stolper og vægkasetter for afspærring / styring af folk.

Prowejd stræber efter at tilbyde dig samtlige produkter du behøver for oprettelse af køsystemer, afspærringer eller at styre folk på vej. Du kan vælge mellem stolper med integreret fjederbelastet rullebånd på 2,3 eller 3,65m i de fleste farvekombinationer, vægmonterede kasetter med længder op til 9m eller klassiske stolper med tov. Rullebåndene er et spin-off produkt fra sikkerhedsseler og selskabet var tidligere en del af Electrolux og herefter Autoliv, men er nu et fritstående ekspansivt selskab baseret i England.

Forretningsideen indebærer at imødekomme kundernes behov med den bedste kombination af service, produkter og levering.

Alle Tensators produkter med rullebånd (Tensabarrier) har et unikt patenteret system for jævn oprulning af båndet. Dette er for at undgå piskesmældsskader hvor specielt børn kan skades.

Prowejd er enerepræsentant for Tensator i de nordiske lande og selskabet blev grundlagt i 1994 med henblik på markedsføring af disse produkter.


Historie

Prowejd startede sin virksomhed i 1994 i Danderyd i det nordlige Stockholm. I dag leverer Prowejd afspærringsprodukter til hele Norden og fortsat vækst og udvikling.Tensator
Prowejd markedsfører Tensators unikke produkter Tensabarrier og Tensaguide.
Tensator har et patenteret system for jævn oprulning af båndet. Dette for at undgå piskesmældsskader hvor specielt børn kan blive skadet.